ÖoB väljer Svensk Direktreklam!

ÖoB, en av Sveriges ledande lågpriskedjor och den mest anrika, väljer Svensk Direktreklam. ÖoB är ett av Sveriges tio starkaste varumärken inom detaljhandeln med ett rikstäckande butiksnät.

- Oadresserad direktreklam (ODR) är vårt huvudmedia tillsammans med TV och en stark motor för vår veckovisa försäljning. Vi har under en period haft en affärsdialog och under hösten haft igång ett test tillsammans med Svensk Direktreklam (SDR), vilket har fallit väl ut på samtliga av våra mätpunkter. Vi kan framför allt se en försäljning som kommer igång tidigare i veckan med helgdistribution, så fr.o.m. i början av nästa år startar vi ett partnerskap med
SDR, säger Fredrik Johansson, Kommersiell Chef för ÖoB

- Vi är givetvis jätteglada över att ÖoB valt SDR efter att ha genomfört tester med helgutdelning på flera orter under hösten. Vi kan nu konstatera att testet varit lyckosamt och vi är stolta över att få hälsa ÖoB välkomna till SDR fr.o.m. i början av 2021, säger en nöjd och glad, Henrik Olsson, tillträdande Vd för SDR.

Trots den påfrestande samhällssituationen med Corona pandemin kan vi på SDR med glädje konstatera att vi växer och tar marknadsandelar! På den nationella marknaden har vi de senaste åren fått förtroendet att växa med ett flertal nya kunder. Senast under hösten kunde vi välkomna Willys, Tempo och Handlarn till SDR. Vår strategi i takt med omvärldsförändringarna är att växa tillsammans med våra partners och framåt vara den som kommer att leverera reklam, lokaljournalistik- och samhällsinformation hem till Sveriges hushåll under helgen, vilket är uppskattat av både kunder och konsumenter.

För kontakt
Henrik Olsson, tillträdande Vd SDR nås på 0709-398 326
Fredrik Johansson, kommersiell Chef ÖoB nås på 073-325 99 50
Johnny Andersson, tillträdande kommersiell Chef ÖoB nås på 010-25 00 110